Началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде

...
  Началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде
Коментари Харесай

Варненка е сред членовете на новия Стратегически съвет към президента

 
Началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде ръководител на Стратегическия съвет към президента. Той ще бъде съвещателен орган, който ще изготвя документи със стратегическо значение, позиции, мнения и разбори, предаде Радио Варна.

``
реклама

Румен Радев разгласи концепцията си за основаването му в края на януари с думите: „ Формирам Съвет за стратегическо развиване на България. Той ще би трябвало да създаде и предложи други възможности на институционалния блокаж, на икономическия и абстрактен застой, в който се намира страната. Страната има потребност от нови хрумвания “. 

Съвет ще има 12 члена, измежду тях е родената във Варна Невин Фети, която е дълготраен учител в Националния институт на правораздаването по въпросите на отбраната на класифицираната информация. Бившият ръководител на КЕВР Еленко Божков също ще взе участие в Стратегическия съвет към президента.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР